Over Smeding

Als AGF-specialist en ketenregisseur, bieden wij onze klanten in de foodservice, foodretail en online foodretail, hoogwaardige producten door gebruik te maken van haar brede netwerk van telers en leveranciers. Om een snelle levering te garanderen, opereren we vanuit twee distributiecentra in Sint Annaparochie (NL) en Breda (NL).

De rijke geschiedenis van Smeding begon in 1934 in een klein dorpje in Friesland. In 85 jaar is er veel veranderd, maar het familiegevoel is er nog steeds.

MVO

We hebben een duidelijk doel voor ogen: duurzame groei mogelijk maken in de wereld van groenten en fruit. Duurzame groei voor onze telers, klanten en medewerkers.

Certificeringen

Verschillende certificeringen garanderen de kwaliteit van onze producten, diensten, bedrijfsvoering en processen. Ook onze telers en leveranciers zijn in het bezit van certificaten voor kwaliteitseisen.

Ons assortiment

Smeding heeft een compleet assortiment van ruim 1.800 soorten aardappelen, groenten en fruit. Natuurlijk alle gangbare soorten. Maar ook bijzondere exoten, zilte groenten en speciale kiemen en cressen.

Onze sporters

Wij zetten ons in voor een gezonde leefstijl. Onder andere door het ondersteunen van schaatsploeg Team FrySk en Voetbalvereniging Zeerobben.